Kamis, 20 April 2017

Legenda alas roban dalam bahasa albania

Legenda alas roban dalam bahasa albania - Alas Roban e vendosur në zonën e pyjeve tik në Plelen, Grising, Batang, Central Java. Rrugët e ndërtuar në epokën e Mystery Alas Robanpemerintahan Guvernatori i Përgjithshëm Herman Willem Daendels, një guvernator i Përgjithshëm i Indinë Lindore Holandeze në 36 i cili sundoi mes 1808-1811. Road njohur më mirë si De Grote Postweg që do të thotë Post Road është ndërtuar me qëllim të zhvillimit të infrastrukturës, si pasojë e rritjes së popullsisë.

Legenda alas roban dalam bahasa albania
Roban rrjedh nga fjala 'vjedh' që do të thotë se uji ngrihet, fjala është i njohur shumë mirë nga komunitetet bregdetare. Roban fshat vet në qarkun Subah. Roban në zonat bregdetare në detin Java. Ambienti i këtij vendi deri më tani është ende e fshehur në një ajër të trashë të mistikë. Township Roban Roban e njohur dikur si Demon. Ai u tha në atë kohë që ka kaluar, njerëzit Roban shumë prej të cilave kanë njohuri të lartë të të jetë në gjendje për të ndryshuar veten si një krokodil. Nga ky njohur krokodilat vjedhje të Roban Roban si Demon.

Megjithatë Alas Roban Roban dhe ka një rol të rëndësishëm kur shihet nga historia. Batang i njohur më parë si zonë që nuk është ende e qetë vendbanime Alas Roban aq i zënë sa është sot. Alas Roban njohur ku vjedhurazi, lelembut, dhe grabitës (kusar). Rajoni kufitar Kendal duke filluar me Batang tani deri Pekalongan. Në kohën e mbretërimit të Sulltan Agung e Mataram Islamit rreth 1620an, refuzime keqkuptim midis VOC dhe Mataram diplomacisë vendosur më parë në rajon dhe armëve furnizimin.

Sultan Agung qëllim për prishjen VOC që është në Batavia. Forcat e përfshirë në sulmin e ardhur nga vende të ndryshme në Java. Të jetë në gjendje për të mbështetur postat furnizimit logjistike ndërtuar një mbështetje logjistike në vende të ndryshme, një prej të cilave në Alas Roban. Në ndërtimin e një post në Alas Roban, Sultan Agung dërguar Ki Bahurekso për të hapur Alas Roban. Hapja Subah gjoja ka filluar nga e Qarkut në perëndim. Ajo ka për qëllim për të hapur tokë që do të përdoret për rritjen e një shumëllojshmëri të gjerë të burimeve të ushqimit për të mbështetur nevojat logjistike. Kur në Kali Lojahan (Kramat), Bahurekso planet për të ndërtuar digën.

Por, ku do të ndërtohet digën ka një kryq i madh prej druri në lumë. Pastaj ai meditonte në e premte orë pellg për të marrë përforcime. Pastaj lëndën e drurit mund të hiqet dhe shkatërrohet, kjo ngjarje është quajtur ngembat Watang (Lifting dru) janë përdorur më pas si emër i Rod. Ngjarje Vetmia Ki Bahurekso më vonë festoi me aktivitetet e organizuara çdo të premte Kliwonan POND në Batang sheshin e qytetit.

Posts që janë ndërtuar janë vlerësuar të jenë në zonën e balekambang, Gringsing. Këtu ka një ndërtesë që u besohet të jetë Sulltani i Mataram. Shoqëruar me gjarpër statujë të ngjashme me atë të ekspozuara në Pallatin Hardowaliko Mataram Jogjakarta por pa kurorë. Balekambang është një ndërtesë në burime që dalin nga toka. Në afërsi ka moçal mjaft të gjerë që tani është kthyer në fushat e orizit. Mund të shihet qartë se në fushat përreth oriz janë fushat që qëndrojnë në ish moçal për shkak të cilësi e tokës. Balekambang pastaj përdoret si një burim i ujitjes për fusha zemërim.

Mjerisht ose pylli është përdorur si një vend të kufomave pembunagan rreth 1808-1811 (viktimat e zhvillimit De Grote Postweg), 1980 (Petrus viktimave të rendit të ri) dhe numrin e lartë të aksidenteve të trafikut deri më tani.

Një efekt anësor i këtij zhvillimi është shkatërrimi i pyjeve në Java, sidomos në rajonin verior. Por kjo duhet të bëhet në mënyrë që të nxisë rritjen ekonomike në kolonizatorët holandezë edhe pse shumë ndikim në jetën e njerëzve në zonën përreth.

Në anën tjetër, gjë e tmerrshme është numri i viktimave për shkak të procesit të zhvillimit. Nga disa referenca që unë të marrë, që mbante deri në mijëra njerëz indigjene ishin viktimizuar gjatë asaj kohe.

Përveç sa më sipër, kur rendi i ri, zona Roban piedestal herë përdoret si një trupat dumping terren të viktimave të një operacioni të fshehtë në atë kohë ai ishte i njohur si Petrus ose rekreativë misterioze rreth 1980. Kjo është e bazuar në numrin e dëshmitarëve të gjallë të cilët thanë se shumica e viktimave Petrus pas hedhur në këtë zonë piedestal Roban.

Jo vetëm se, në këtë zonë gjithashtu kanë shpesh aksidentet e trafikut dhe thuhet se ka shumë vdiqën atje si pasojë e aksidentit. Nga informacioni i marrë të shpjegohet se është intensiteti i numrit të aksidenteve në këtë fushë Roban piedestal mjaft të lartë.

Mjerisht ose pylli është përdorur si një vend të kufomave pembunagan rreth 1808-1811 (viktimat e zhvillimit De Grote Postweg), 1980 (Petrus viktimave të rendit të ri) dhe numrin e lartë të aksidenteve të trafikut deri më tani.

Një efekt anësor i këtij zhvillimi është shkatërrimi i pyjeve në Java, sidomos në rajonin verior. Por kjo duhet të bëhet në mënyrë që të nxisë rritjen ekonomike në kolonizatorët holandezë edhe pse shumë ndikim në jetën e njerëzve në zonën përreth.

Në anën tjetër, gjë e tmerrshme është numri i viktimave për shkak të procesit të zhvillimit. Nga disa referenca që unë të marrë, që mbante deri në mijëra njerëz indigjene ishin viktimizuar gjatë asaj kohe.

Përveç sa më sipër, kur rendi i ri, zona Roban piedestal herë përdoret si një trupat dumping terren të viktimave të një operacioni të fshehtë në atë kohë ai ishte i njohur si Petrus ose rekreativë misterioze rreth 1980. Kjo është e bazuar në numrin e dëshmitarëve të gjallë të cilët thanë se shumica e viktimave Petrus pas hedhur në këtë zonë piedestal Roban.

Jo vetëm se, në këtë zonë gjithashtu kanë shpesh aksidentet e trafikut dhe thuhet se ka shumë vdiqën atje si pasojë e aksidentit. Nga informacioni i marrë të shpjegohet se është intensiteti i numrit të aksidenteve në këtë fushë Roban piedestal mjaft të lartë.

Megjithatë, unë jam pak më pak të bien dakord nëse ndonjë aksidentet që ndodhin në zonën bazë të Roban është shkaktuar vetëm nga akti i vetëm qenieve astrale. Megjithatë faktori kryesor është ende e vetë njeriut kushtet e varfër rrugore në zonën e nuk ishin aq të mira Roban korsi piedestal në fusha të tjera.

Alas KUSHTET Roban

Rrugët janë aq përpjetë dhe dredha-dredha deri në një kodër me një të madhe e mesme e pemëve tik hije. Hiking njohur Misteri përhumbur Alas Robankarena shumë dukurive të pazakonta dhe numrin e aksidenteve. Në korsi të gjatë (në mes) ka një monument të sigurisë. Jo shumë larg nga ajo ekziston varri i Sheikh rrënojat Tall që dikur sundonin zonën, por gur varri për të përkujtuar rënë afër një nga pema tik është mjaft i madh.

Line Qendrore (i vjetër) Alas Roban është ndërtuar nga holandezët, jo shumë larg nga pista e vjetër janë Goa Japonia. Goa Japonia është ndërtuar rreth vitit 1942 nga ana e japoneze. Rod gjendet 2 Goa në Japoni, përkatësisht në Alas Roban Roban dhe turke. Goa Japonia në Alas Roban ka afërsisht 13 goja artificial shpellë kur romusha dhe 1 shpellë natyrore. 1 shpellë me një thellësi prej 30 metra, dhe 12 të tjerë në mes të 5-20 metra të vendosura në afërsi të lumë të vogël rreshtuan. 1 shpellë natyrore është e vendosur në një kodër.

Për shpellë artificiale që gjoja thellësi prej 30 metrash mund të strehojë 8 tank kur madhësia tank. Një lumë i vogël që është në afërsi të shpellës doli të jetë një ish-rruga tank që lidh vijën e vjetër me rrugën rrethore të ndërtuara rishtas vjet më parë.

Plazhet Goa Roban është ndërtuar rreth vitit 1942 dhe të përdorura deri në vitin 1948 nga ana e japoneze. Goa është e vendosur në afërsi të plazhit Roban Ngodek kohë gjerësi të mjaftueshme dhe thellësi prej 20 metrash. Sipas dëshmitarëve themelet e porteve parë japoneze kur luftojnë Indonezinë dhe Holandën. Shpella është përdorur si një vend i izoluar nga ana e japoneze. Japonia në vitin 1945, kur pavarësia nuk ka shkuar jashtë Indonezi, ata kanë shkuar nga Indonezia pas lëshimi bomba aleat atomike në Nagasaki dhe Hiroshima.

Misteri Alas Roban
Edhe pse njohur si pyjet tik "drithërues" në Central Java, ky vend ka historinë e vet. Veçanërisht në '' të kaluarën ', kur rrugët e reja janë ndërtuar Alas Roban qeveria indoneziane nuk ekziston. Të gjitha llojet e automjeteve, nga autobusët publikë, kamionë të automjeteve private duhet të kaloj nëpër këtë rrugë.

Një zakon që prindërit e mi të bëjmë kur ne -putra-vajza-ri është udhëtuar me makinë private nga Lindjen e Java në Java Qendrore gjatë pushimeve shkollore fëmijët. Dhe kjo do të thotë rrugë e kalimit përgjatë bregdetit verior të Surabaya në Semarang, plus Jogjakarta, Solo deri Temanggung dhe Parakan.

 Një prej rrugës tonë të preferuar si fëmijët nën pesëmbëdhjetë vjet është Alas Roban, e plotësuar me të gjithë historinë e "drithërues" ka. Si gjendja e tij si pjesë e Grote Postweg, rrugët rrëshqitshëm me pa ndriçim gjatë natës me rrugën dredha-dredha snaking pseudonim që mund të bëjnë të përzier në stomak, deri grabitës apo grabitës të cilët presin në vende strategjike.

Duke përfshirë edhe 'wingitnya' ose tmerrin e pyllit vetë në përshkrimin vizual. Para se të hyjnë në pyll dhe pas i pyllit, ka kaq shumë restorante dhe stalla e ushqimit. Duke përfshirë edhe ri dhi Satay zonë Subah Valin mjaft i njohur. Por një herë në pyll aq sa 1 km, jo ​​çdo gjë tezgë që mund të përdoret si një 'ngiras' ose ushqim rostiçeri.

Edhe pse njohur si pyjet tik "drithërues" në Central Java, ky vend ka historinë e vet. Veçanërisht në '' të kaluarën ', kur rrugët e reja janë ndërtuar Alas Roban qeveria indoneziane nuk ekziston. Të gjitha llojet e automjeteve, nga autobusët publikë, kamionë të automjeteve private duhet të kaloj nëpër këtë rrugë.

Një zakon që prindërit e mi të bëjmë kur ne -putra-vajza-ri është udhëtuar me makinë private nga Lindjen e Java në Java Qendrore gjatë pushimeve shkollore fëmijët. Dhe kjo do të thotë rrugë e kalimit përgjatë bregdetit verior të Surabaya në Semarang, plus Jogjakarta, Solo deri Temanggung dhe Parakan.

Një prej rrugës tonë të preferuar si fëmijët nën pesëmbëdhjetë vjet është Alas Roban, e plotësuar me të gjithë historinë e "drithërues" ka. Si gjendja e tij si pjesë e Grote Postweg, rrugët rrëshqitshëm me pa ndriçim gjatë natës me rrugën dredha-dredha snaking pseudonim që mund të bëjnë të përzier në stomak, deri grabitës apo grabitës të cilët presin në vende strategjike.

Duke përfshirë edhe 'wingitnya' ose tmerrin e pyllit vetë në përshkrimin vizual. Para se të hyjnë në pyll dhe pas i pyllit, ka kaq shumë restorante dhe stalla e ushqimit. Duke përfshirë edhe ri dhi Satay zonë Subah Valin mjaft i njohur. Por një herë në pyll aq sa 1 km, jo ​​çdo gjë tezgë që mund të përdoret si një 'ngiras' ose ushqim rostiçeri.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar